Borsa de treball

Borsa de treball Ofertes

Si ets una empresa o particular i vols oferir un lloc de feina, contacte amb nosaltres.
No som cap empresa oficial de borsa de treball. Ho fem per que veiem i creiem que és una necessitat, volem ajudar als centenars de monitors i monitores que hi ha, per que puguin trobar una feina digna de lleure.
Si tens la titulació de monitora, monitor o responsable de temps lleure, dóna un cop d’ull a les nostres ofertes, tan de empreses que ens envien les seves ofertes com els enllaços d’altres webs.
Per ara no recollim ni guardem CV. Només exposem les ofertes del lleure que hi ha al mercat.

http://monitorsdelleure.cat/ofertes/

OFERTES – Cerquem personal

Ofertes que en arriben per e-mail de empreses o particulars que ofereixen feines de Monitor, Monitora, Responsables, per ocupar llocs a Colònies, Casals, Esplais, Agrupacions, Entitats de lleure en general.
  • Totes les ofertes de feina han de ser per monitors/res o responsables amb el títol oficial corresponent o per fer pràctiques per la obtenció del títol.
  • Totes les ofertes i demandes s’eliminen 45 dies després de la seva publicació si no hi ha actualització pocs dies abans de la finalització del termini.

 

Altres web de feina per monitores, monitors i responsables de lleure.

FACEBOOK – https://www.facebook.com/groups/324711557592495/

FACEBOOK – Busques feina de monitor/a o director/a de lleure? https://www.facebook.com/Busques-feina-de-monitora-o-direc…/

FACEBOOK – Borsa monitors i directors de lleure bbactivities.comhttps://www.facebook.com/feinabbactivities/

Generalitat – http://jovecat.gencat.cat/ca/temes/treball/oficina_jove_de_treball/borsa_treball/

Fundació Pere Tarrés – http://peretarres.asp.infojobs.net/gen/multisite-ij.xhtml?iCodigoPerfil=1f688eeb9a41d1800e051a9855c929

Facebook – https://www.facebook.com/Busques-feina-de-monitora-o-directora-de-lleure-175496685826243/

Indeed – http://www.indeed.es/Ofertas-de-Monitor-de-lleure

Cases de Colònies – http://www.casesdecolonies.cat/borsa-monitors/

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad