Estret i + info a: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23180/calendari-2018-dotze-mesos-de-pur-escoltisme-i-guiatge

Vols encetar un any més amb molta energia i il·lusió escolta? Doncs no et quedis sense el calendari 2018 de l’escoltisme i guiatge!

Aquest calendari 2018 ens porta fotografies de l’essència més escolta: excursions, natura, campaments, activitats, gresca, amics i amigues, etc. I és que ens falten mesos de l’any per poder il·lustrar tot el que ens caracteritza als escoltes i guies!

Enguany podràs guarnir les parets del teu cau, de la teva habitació o de la cuina de casa compartint-lo amb la família amb fotografies d’escoltisme! Per aquest 2018 hem decidit parlar d’escoltisme, d’allò que ens caracteritza i d’allò que ens depara el futur.

Un any de reptes

“Ens proposem que aquest any 2018 sigui un any de reptes per l’escoltisme i el guiatge. Potser el més notori és el de l’escoltisme i el guiatge català, immers en un procés participatiu que aposta per unir les tres associacions del seu territori en una de sola, enfortint així un projecte educatiu i social compartit. Un repte personal, col·lectiu i associatiu que va més enllà de la fusió de les tres entitats i que posa sobre la taula els reptes que l’escoltisme i el guiatge d’aquí i de més enllà ens hem de marcar per a fer d’aquest món, un lloc millor.

Reptes com, per exemple, créixer en i amb l’escoltisme, explotar el potencial transformador dels escoltes i guies, qüestionar les nostres maneres de fer per donar resposta a les nostres necessitats, establir i reforçar llaços entre les persones i les entitats que tiren endavant els projectes de l’escoltisme, ser capaços d’incidir socialment i garantir el suport de les administracions a les nostres activitats.”

Fragment del text de presentació del calendari escolta i guia 2018.

Tu també en vols un? Compra’l a Brownsea, la botiga d’escoltisme i guiatge!

 

 

Estret i + info a: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23180/calendari-2018-dotze-mesos-de-pur-escoltisme-i-guiatge

Total Page Visits: 564 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad