De mica en mica, no?

extret del link oficial: http://lleure.ccoo.cat/2015/03/full-actualitat-3conveni.html

CCOO SIGNA EL III CONVENI COL·LECTIU DEL LLEURE EDUCATIU I SOCIOCULTURAL. ES POSA FI A UNA LLARGA LLUITA QUE VA COMENÇAR EL DESEMBRE DEL 2010.

*DOCUMENT SIGNAT EL 10 DE MARÇ DE 2015 I PENDENT DE LA SEVA PUBLICACIÓ AL DIARI OFICIAL DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA (DOGC)

https://drive.google.com/file/d/0B4C0pR8Wne-IcmxteVhrRFhCRXM/view

El dia 10/03/2015 a les 10h es va signar el III Conveni del Lleure Educatiu i Sociocultural de Catalunya a la seu de CCOO de Catalunya.

MÉS TRANSPARÈNCIA. Els nous contractes hauran de recollir els % de jornada directe i indirecte, facilitant així el seu compliment.

MÉS DRETS. Es posa una data límit pel pagament de les nòmines, si ens paguen més tard del dia 5 de cada mes podrem reclamar legalment.

MÉS CONCILIACIÓ. Avenços importants en matèria de protecció a la maternitat i paternitat, com ara el dret d’acumulació d’hores de lactància en 30 dies naturals.

MÉS SALUT. Comissió Paritària Sectorial de Salut Laboral que entre les seves funcions està la d’elaborar el catàleg de riscos i malalties professionals del sector. Determinant la Salut Laboral com un dels nostres drets bàsics.

Podeu descarregar el text des de la següent adreça: http://bit.ly/Text3Conveni

Total Page Visits: 1284 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad