+info i estret de: https://www.esplac.cat/guia-estiu-distanciament/

 

Presentem la nova “Guia per fer activitats d’estiu en temps de distanciament”, un recull de dades imprescindibles per poder seguir fent activitats d’estiu amb els infants tot i la nova normativa a la que ens hem d’acollir a causa de la crisi de la Covid-19. 

Des d’Esplac hem creat un recull on resumim totes aquelles informacions que considerem més importants d’entre tota la documentació que ens ha facilitat la Generalitat juntament amb els recursos propis. Esperem que us ajudi a prendre la decisió sobre quin tipus d’activitats oferireu aquest estiu.

Hi trobareu:

 1. Una petita introducció amb el posicionament que pren Esplac davant els nous requisits.
 2. Un resum de les mesures de la nova normativa.
 3. Propostes de tipologia d’activitats que podeu oferir.
 4. Activitat 1: Esplai d’estiu
 5. Activitat 2: Colònies
 6. Activitat 3: Campaments i rutes
 7. Quin suport oferim Esplac en la preparació d’aquestes activitats.
 8. Formacions obligatòries i opcionals per a les monitores
 9. Punts a tenir en compte a l’hora de comunicar a les famílies les decisions preses sobre les activitats que es realitzaran.
 10. Preguntes freqüents
 11. Llistat d’enllaços que val la pena tenir sempre a mà.

Us convidem a no parar la tasca de l’esplai durant els mesos d’estiu. Sigui quina sigui la proposta d’activitat que feu (ja sigui puntual o de llarga durada), serà una experiència positiva pels infants, ja que:

• Estareu contribuint a compensar alguns dels dèficits educatius i relacionals que els afecten després del confinament

• Podreu acompanyar-los en el procés d’assimilació de l’experiència viscuda

• Els ajudareu a adquirir nous hàbits i rutines d’higiene i autoprotecció

Podeu trobar la guia aquí:

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 694 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad