Animaciò amb cançons i danses

xesco_boix_colorI si alguna cosa te el lleure són les seves activitats, jocs, excursions.. i és clar, cançons i danses. En definitiva, l’animació dels nens i nenes mitjançant les cançons, les danses, els jocs dansats…

Moure el cos, és moure la ment i l’anima. L’animació pot ser un punt de començament d’una activitat de lleure. En saps cançons? i danses?. N’hi ha per tots els moments. Què necessita un animador? Què és l’animació?

Danses de convit, cançons d’acompanyament, de comiat, de trobades, de relax, …

Des del Xesco Boix fins a grups com Xiula, Passant pel Toni Giménez, Oriol Canals, La tresca i la Verdesca, el Rah-mon Roma, el Jaume Barri, el Noè Rivas, el Pep Puigdemunt, l’Àngel Daban… tots ells, han enfortit l’animació a Catalunya, fent-la pionera en aminació infantil.

Formació mínima de 5 hores totes plenes de cançons i danses, però el més important, no és aprendre’ls, sinó saber quan s’han de fer, com i per quin moment. Totes les formacions es faran al vostre centre educatiu.

Perquè el que nosaltres hem fet a la vida real, te’l volem explicar.

 

El nostre equip    Contacte

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad