Monitors i Monitores

monitorSi el lleure educatiu és important, ni que dir del que representen els monitors/es i responsables que el senten, l’evolucionen, el transformen i el transmeten.

Aspectes com: Ets monitor/a, i ara?.  Com és el teu monitor interior?. La teva implicació. La teva agenda personal.  L’organització. L’ideari. Monitor dins o/i fora. I els teus valors?. Els tens actualitzats? Sap com transmetre’ls?. Relació d’equip.  Els grups. Educar amb intencionalitat.  Una altra dinàmica?. La fitxa d’activitats. Les activitats. L’observació. L’avaluació. Dinamisme. Els infants.

Formació de 5 – 16 hores explicant i tocant conceptes que afecten íntegrament al monitor mitjançant dinàmiques, i una teoria engrescadora. Totes les formacions es faran al vostre centre educatiu.

Perquè el que nosaltres hem fet a la vida real, te’l volem explicar.

 

El nostre equip    Contacte

 

Nota: Aquesta formació és una proposta de formació addicional o complementària a la formació oficial de ‘obtenció del títol de monitors i director de lleure que ofereixen altres empreses (objectiu de la nostra a mig termini). La nostra missió és donar-vos coneixement, pensament i tècniques per un lleure millor, si cal. Fer dels monitors/res i responsables  uns monitors/res i responsables millor preparats.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad