La motivació

I és que la motivació del monitor o monitora, del responsable o de qualsevol agent del lleure que treballa per als nens i nenes, ha de ser el principal motor físicament i emocionalment de les accions o activitats que realitzen, però sabem que sempre, no és així.

I aquesta falta de motivació, si no és ben portada o agafada a temps, pot fer que la activitat de la persona, i sobretot si és voluntariat, arribi a uns extrems de descoratjament, rutina, indiferència i deixadesa cap a tot el que representa el lleure actiu. Amb la conseqüència cap els nens i nenes.

Des de monitorsdelleure.cat sabem el que és això, i també sabem que canviar-ho no és fàcil i porta molt treball, però podem plantar les bases perquè tots, dins de l’equip educatiu, siguin conscients de la desmotivació per poder vèncer-la.

Perquè els monitors i monitores lleure es molt més que conduir o crear unes activitats. Els monitors i monitores son l’ànima del lleure, el seu motor i s’ha de saber graduar-lo, greixar-lo i fer-li una posta a punt.

 

El nostre equip    Contacte

Nota: Aquesta formació és una proposta de formació addicional o complementària a la formació oficial de ‘obtenció del títol de monitors i director de lleure que ofereixen altres empreses (objectiu de la nostra a mig termini). La nostra missió és donar-vos coneixement, pensament i tècniques per un lleure millor, si cal. Fer dels monitors/res i responsables  uns monitors/res i responsables millor preparats.

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad