L’equip

O animador, interlocutor, o conferenciant, professor, o mestre, o l’intermediari, o conversador o amic, … com vulgueu.

Però en definitiva sóm l’equip que us vol transmetre la nostra experiència, de més de 40 anys, a vosaltres, al món del lleure, com a monitor, responsable de grup, animador, formador, director… i ajudar-vos en tots aquells temes que ens han sigut útils per intentar millorar l’aspecte del lleure educatiu del nostre centre i entorn. Per això ens adrecem a vosaltres per tal de millorar, si és pot i sempre junts, els vostres esplais, caus, grup d’escoltes, casal, centres de lleure fent una formació específica, exclusiva i enriquidora a nivell de:

Monitors/es

Responsables/directors/res

– La Motivació

Colònies

Animació amb cançons

Dinàmiques

Excursió Natura

– Seguiment de monitors i monitores

– Creació d’entitat de lleure

– Improvisació (properament)

– Els estels (properament)

– Capoeira (properament)

Altres formacions

 

 

Com ho fem?

 

Amb una combinació mínima durant 4-8 hores de xerrades, dinàmiques, cançons, danses, formació, experiències, opinions, vivències, tan vostres com nostres. Som especialistes en les matèries esmentades per fer-les més entenedores, més enriquidores i més dinàmiques.

Posem a disposició de vosaltres la nostra experiència, tan la bona com la dolenta, per entendre’l, per gaudir-la, per discutir-la i intentar aprendre dels errors i dels bons consells.

 

La nostra finalitat

És que el vostre centre de lleure, que els educadors, siguin, si és pot, millors.

És que vosaltres tingueu la vostra experiència pròpia i la nostra.

 

Perquè el que nosaltres hem fet a la vida real, te’l volem explicar i encomanar.
El lleure: “una altra manera de ve(u/i)re la vida”
“Si vols recollir, primer has de sembrar”

El nostre equip    Contacte

 

Nota: Aquesta formació és una proposta de formació addicional o complementària a la formació oficial de ‘obtenció del títol de monitors i director de lleure que ofereixen altres empreses (objectiu de la nostra a mig termini). La nostra missió és donar-vos coneixement, pensament i tècniques per un lleure millor, si cal. Fer dels monitors/res i responsables  uns monitors/res i responsables millor preparats.

 

(c) 2016

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad