Avís legal

Aquesta plana web conté enllaços a webs de tercers respecte de les quals Monitors de lleure.cat s’eximeix de tota responsabilitat referent als seus continguts. Encara que si nosaltres les mostrem és perquè contenen informació sobre el lleure educatiu i que considerem interesant.

Les imatges que surten en l’apartat notícies estan estretes directament de l’enllaç referit i és la imatge patrocinadora de la notícia.

Referent a les notícies del lleure, Monitors de lleure.cat intenta fer un recull de tot el que passa al món del lleure i que creiem que hauria de ser publicitat o conèixer. Per nosaltres ens és indiferent si són notícies que afecten a tot el lleure o si és per eixample un acte privat i obrant de bona fe, fem una petita publicitat.

Volem que Monitors de lleure.cat també sigui un referent, una finestra que s’obre a tot el lleure.

Si el propietari d’aquestes fotos o noticies no esta conforme que surti en Monitorsdelleure.cat preguem ens perdoni i que es posi en contacte amb nosaltres a info@monitorsdelleure.cat i actuarem ràpidament.

Per un lleure educatiu i enriquidor. Per què volem transmetre el que fem cada dia.

 

(c) 2015 Monitors de lleure.cat
info@monitorsdelleure.cat
Barcelona – Catalunya

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad