Formació en el lleure

Re-evolucionem als monitors/res i responsables del LLEURE amb les nostres formacions.

Com a responsable d’un centre de Lleure …

  • Creus que el monitor/a és una part molt important? Vols que ells/elles entenguin/comprenguin/s’adonin com d’important son pel lleure educatiu? Creus que ells/elles estan preparats per afrontar-se al Lleure? Necessiten una formació especifica que com pot millorar un monitor de lleure? Els monitors del teu centre és pregunten: sóc monitor/a, i ara…?
  • Necessites formació com a director d’un centre de Lleure? És un grup complicat, difícil… què he de fer!! els monitors i monitores, a quin grup els he de posar? Saps com gestionar al grup de monitors/res i els recursos? Com puc evolucionar el centre? Tinc dubtes: aspectes funcionals, legals, pedagògics, organitzatius.. aixo és un caos! Sóc Director/a… i ara?
  • Les Colònies. Molta organització! Que haig de fer? Sempre fem el mateix! Faig comissions?. Necessito monitors/res? Que faig?
  • Necessites formació en Animació en danses i cançons? Al centre sempre fem les mateixes cançons!. Com evoluciono? No tinc recursos per fer animació! Animació, què és això?
  • Per a vosaltres les excursions és solament sortir a la natura?
  • Com puc fer que els monitors s’adonin de l’importància del grup? o de la seva responsabilitat? Què és això de les dinàmiques?

 

Sóc el Fali Jiménez,  i m’agradaria des de monitorsdelleure.cat, juntament amb la resta del nostre equip, explicar-vos la nostra llarga experiència en el lleure i ajudar-vos, mitjançant  dinàmiques, conceptes, xerrades, cançons, per tal d’assentar la vostra idea del lleure fent-vos formació addicional i donar nous aires en l’àmbit del monitor/a, del responsable, del director/a, de les colònies, de les dinàmiques, de les excursions i de l’animació en danses i cançons. I per això ens oferim i ens posem a la vostra disposició per fer de tot plegat una formació ideal, dedicada i exclusiva per enriquir si és possible encara mes els vostres cors, cossos i caps, tot per un lleure millor, uns infants millors, unes persones mès enriquidores, per un món millor.

Per que en el lleure i som tots.

El nostre equip    Contacte

 

Nota: El nostre objectiu és fer evolucionar als agents del lleure. Fer dels monitors i directors uns directors i monitors millors preparats. Llavors aquesta formació és una proposta de formació addicional o complementària a l’obtenció del títol de monitors i directors de lleure que ofereixen empreses regulades per la generalitat o per l’Estat (encara que és un dels nostres objectius). Acabada aquesta formació no s’obtindrà cap mena de títol o diploma de legalitat vàlida o regularitzar per la generalitat o per l’Estat. Només s’obtindrà el títol/diploma propi d’aquesta formació.

 

Total Page Visits: 1558 - Today Page Visits: 1
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad