Saltar al contenido

“Sempre a punt”: 19 i 20 de novembre, Assemblea General a Manresa

Estret de l’enllaç: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/22587/sempre-a-punt-19-i-20-de-novembre-assemblea-general-a-manresa

capcaleraago16-web2La Demarcació de la Catalunya Central acull enguany la 40a Assemblea General Ordinària (AGO) de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya sota el lema “Sempre a punt”.

El plenari de l’Assemblea tindrà lloc diumenge 20 de novembre al Teatre Kursaal de Manresa. Dissabte 19, la Demarcació de la Catalunya Central organitzarà activitats lúdiques per a les persones assistents.

Al llarg d’aquest divendres 30 de setembre s’enviarà per correu electrònic la primera convocatòria a totes les persones afiliades. Vint dies abans rebreu també per correu electrònic la documentació relativa als punts de l’ordre del dia, el plànol i els horaris del cap de setmana.Tota la informació sobre l’Assemblea General Ordinària s’anirà penjant al web www.escoltesiguies.cat/assemblea.

Quant a la programació del dissabte previ a l’AGO, la Demarcació de la Catalunya Central, juntament amb els seus agrupaments, han preparat de bon grat un seguit d’activitats perquè gaudeixis de la prèvia, fomentant que aquesta sigui un punt de trobada per a tots i totes les caps de la nostra entitat.

Al llarg de la tarda es farà la recepció de les persones que passaran la nit a Manresa.  S’oferirà un sopar al Congost per un preu de 5€, però no serà un sopar normal! Consistirà en un sopar-vetllada d’espiritualitat amanit amb focs de camp. A continuació, gaudirem d’un grup de danses tradicionals, amb un toc escolta.

A tall de novetats, es farà recollida de material escolar per al Projecte Invulnerables (Fundació Rosa Oriol), així doncs, caldrà que porteu bolígrafs, retoladors, colors, paquets de fulls, llibretes…que es podran entregar a l’hora de sopar, al Congost, o a l’hora d’esmorzar, al Passeig, davant del Kursaal.

T’ho perdràs?

Més informació a l’enllaç: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/22587/sempre-a-punt-19-i-20-de-novembre-assemblea-general-a-manresa

 

Total Page Visits: 82 - Today Page Visits: 1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Monitors de Lleure .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios 1and1.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Pin It on Pinterest