Estret de l’enllaç: http://www.estris.cat/ca/notices/2016/09/barcelona-celebrara-el-dia-del-cau-i-de-l-esplai-867.php

jornada_esplais_caus_2016-postal-p2_pagina_1-7152La iniciativa de la ciutat de Barcelona busca omplir les places i carrers de la ciutat amb activitats de lleure educatiu.

El proper 22 d’octubre se celebrarà a Barcelona el Dia del Cau i de l’Esplai, una iniciativa que convida als centres de lleure educatiu de la ciutat a realitzar l’activitat del cap de setmana al carrer.

El Consell de la Joventut de Barcelona, plataforma interassociativa que coordina i representa les principals entitats juvenils de la ciutat, conjuntament amb l’Ajuntament, han ideat la proposta per promoure el reconeixement social i ajudar en la difusió de les mateixes entitats als barris i districtes. Per aquest motiu, han elaborat la pàgina web esplaisicaus.cat, on és possible trobar en un mapa els diversos centres de Barcelona i les indicacions detallades per arribar-hi. A més a més, es pot seguir la promoció de la jornada i la futura realització de les activitats a partir de les etiquetes #esplaisicaus i #tambéEduquem.

A Barcelona hi ha més de 135 esplais i agrupaments escoltes que, des de l’acció voluntària de joves monitors/caps, ofereixen una proposta educativa activa, participativa i compromesa amb el creixement integral d’infants i joves, així com amb la transformació social. Aquests centres s’organitzen en diverses federacions: Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans, Acció Escolta de Catalunya, Federació de Centres Juvenils Don Bosco, Centre Marista d’Escoltes, Esplais Catalans, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Moviment Infantil i Juvenil d’Acció Catòlica i Escoltes Catalans.

Més informació a l’enllaç: http://www.estris.cat/ca/notices/2016/09/barcelona-celebrara-el-dia-del-cau-i-de-l-esplai-867.php

Total Page Visits: 607 - Today Page Visits: 2

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad