3er Congrés del Lleure Educatiu

Extret del link original: http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/webs/lleure/home/congres/presentacio#

La contribució del lleure educatiu en el segle XXI

 

Us presentem la tercera edició del Congrés de Lleure Educatiu, després de les dues anteriors centrades més en les colònies (1994), i en les perspectives de l’educació en el lleure (2007). Es durà a terme els dies 16 i 17 d’octubre de 2015 al CaixaFòrum de Barcelona.

Aquest tercer Congrés de Lleure Educatiu té un abast estatal, amb un accent especial en la realitat catalana, i una perspectiva àmplia, per tal de poder reflexionar des de les diferents dimensions i sensibilitats sobre el lleure educatiu, o l’educació no formal.

L’objectiu prioritari és poder analitzar la contribució del lleure educatiu en el segle XXI. Pretenem reflexionar sobre el seu moment actual; recollir les aportacions pedagògiques sobre la seva importància i els valors que aporta per al creixement d’infants i joves, en les organitzacions i en la construcció social. També volem abordar els reptes, propostes i bones pràctiques per impulsar el lleure educatiu en aquest moment de grans canvis educatius, socials, econòmics i polítics.

Aquest Congrés de Lleure Educatiu s’adreça a monitors/es, caps, dirigents i tècnics, voluntaris o retribuïts, a moviments d’educació en el lleure, d’entitats educatives, socials, culturals i esportives que actuen fora de l’espai escolar (lleure) amb infants i joves amb alguna intencionalitat educativa, així com administracions públiques i empreses que actuen en el mateix àmbit.

[…] Aquest Congrés està organitzat conjuntament per la Fundació Pere Tarrés i Didania.

*Si vols que la teva noticia surti a monitorsdelleure.cat, envia’ns un e-mail a info@monitorsdelleure.cat, amb l’enllaç i que vols que hi posem!

Total Page Visits: 1742 - Today Page Visits: 1
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad