+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23641/del-27-al-30-de-desembre-fofo-ja-us-hi-podeu-inscriure

Ja us podeu inscriure a la Formació de Formadors/es (FOFO), que es durà a terme del 27 al 30 de desembre de 2018. La Formació de Formadors/es (FOFO) és un curs de formació adreçat als membres dels equips de demarcació, sectors i generals que, de manera directa o indirecta, s’encarreguen de l’organització i l’animació de diferents formacions i activitats.

Els seus objectius principals estan encarats a conèixer i aprofundir en el que cadascú pot descobrir i aprendre d’una situació de formació i de treball en equip, a descobrir i practicar tot allò que hom pot aportar com a educador/a i a saber planificar estratègicament la creació de bons espais d’aprenentatge, d’una forma provocadora i eficaç.

Dates: 27 al 30 de desembre de 2018
Dirigit a: formadors i formadores de MEG i de les entitats membres de 4vents
Preu: 80 € (afiliats a MEG) / 130 € (no afiliats a MEG)
Places: 25
Com inscriure’s: al Portal de l’Escola de Formació (PEF) (afiliats a MEG) / enviant un correu a escolaformacio@escoltesiguies.cat (no afiliats a MEG).

Atenció: places limitades! S’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció i posterior pagament. Per saber l’estat de la vostra inscripció, consulteu e-mails que rebreu del PEF.

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23641/del-27-al-30-de-desembre-fofo-ja-us-hi-podeu-inscriure

Total Page Visits: 717 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad