“Implica’t” i “Joves per canviar el món”, dos concursos juvenils de curtmetratges per a la transformació social

Enllaç d’origen: http://xarxanet.org/social/noticies/implicat-i-joves-canviar-el-mon-dos-concursos-juvenils-de-curtmetratges-la

1r Concurs de curts contra l’homofòbia “Implica’t”

L’objectiu és que els curts finalistes i guanyador(s) puguin esdevenir eines de sensibilització sobre la xacra de l’homofòbia. La participació dels joves és fonamental en la prevenció de l’homofòbia, per aquest motiu es fomenta la creació i la realització de missatges breus en forma de curtmetratge que els farà conèixer i debatre una vessant més del maltractament, l’abús i la violència entre joves. Sens dubte, els curts garantiran un llenguatge i unes formes que arribaran amb més facilitat a d’altres joves.

Dirigit a: joves.
Temàtiques: violència homòfoba o qualsevol mena de discriminació per raó de l’orientació sexual o identitat de gènere.
Duració: màxim 5 minuts.
Premi: El curtmetratge guanyador es projectarà en el transcurs de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià “Fire” 2016. I es convidarà, com a visitants, a totes les persones participants en la realització del curtmetratge guanyador, en el rodatge d’un projecte cinematogràfic professional durant el curs 2016-2017.
Bases del concurs.
Per a més informació podeu escriure un correu a concurscurts@lambda.cat.

El Casal Lambda és una entitat de referència a Catalunya que enguany celebra el seu 40è aniversari. Del conjunt de serveis i tasques que fan destaquen: l’educació, la cultura, el lleure, l’assessorament i la documentació. A més, des de fa 20 anys, organitzen la Mostra de Cinema Gai i Lèsbic Fire.

2a edició del Concurs de KABUA “Joves per canviar el món”

La Plataforma d’Acció Social Kabua busca que els joves facin propostes d’acció social mitjançant la realització d’un vídeo de denúncia i/o sensibilització, que no solament puguin expressar les seves opinions sobre els diferents temes d’actualitat o problemàtiques utilitzant les TIC, sinó que també siguin capaços d’actuar de manera crítica.

Dirigit a: joves d’entre 12 i 18 anys.
Temàtiques:

  • Com eradicar el bullying i ciberbullying.
  • Com ajudar els refugiats que arriben a Europa.
  • Com promoure el voluntariat social.
  • Com vetllar pel respecte a la diversitat afectiva i sexual i la identitat de gènere.

Duració: entre 3 i 5 minuts.
Premi: 1.000 euros.
Bases del concurs.

La Plataforma d’Acció Social KABUA neix amb la finalitat d’oferir una nova eina educativa adreçada als adolescents (12-18 anys) per tal d’ajudar-los a potenciar el seu apoderament com a agents transformadors de la seva realitat.

 

Total Page Visits: 1331 - Today Page Visits: 1
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad