L’estiu es teu – Les Colònies del XANASCAT

Enllaç oficial: http://www.estiuesteu.cat/

PREINSCRIPCIONS del 29 de març al 6 d’abril

El programa “L’Estiu és Teu” és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut (ACJ) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya que s’adreça als nois i noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es diverteixin, tot aprenent, durant les vacances d’estiu als albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

 • Experiència: més de 20 anys apostant per l’educació en el lleure
 • Qualitat i seguretat
  Les estades compleixen, entre d’altres, el Decret 137/2003 sobre regulació de les activitats d’educació en el lleure per a menors de 18 anys, el Decret 56/2003 sobre regulació de les activitats fisicoesportives en el medi natural i la Llei 3/2008, de 23 d’abril, sobre l’exercici de les professions de l’esport.
 • Albergs variats i de qualitat
  Tots els albergs on tenen lloc les estades compleixen el Decret 140/2003 d’aprovació del Reglament d’instal•lacions destinades a activitats amb infants i joves.
  Els albergs de la XANASCAT estan repartits per tot el territori i estan ubicats, tots, en indrets de gran interès natural i cultural a la costa, l’interior, la muntanya i la plana.
 • Alimentació saludable i dietes especials per al•lèrgies i intoleràncies
  Fomentem una alimentació correcta i eduquem en la nutrició. La XANASCAT proporciona un model alimentari dissenyat pel Departament de Salut de la Generalitat, amb la intenció de difondre la importància de la dieta mediterrània.
 • Varietat en dates i tipologies
  Més de 130 torns en 14 tipologies d’estada.

Aquesta ja és la vint-i-dosena edició de L’estiu és teu!, una aposta de la Generalitat de Catalunya per l’educació en el lleure que permet a joves d’entre 5 i 16 anys gaudir d’unes vacances formatives en els albergs de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya.

Enguany, el programa ofereix algunes novetats que crec que val la pena destacar. Per facilitar l’accés a les famílies realitzarem xerrades informatives al territori, hem reduït els tràmits del procés d’inscripció per fer-lo més ràpid i senzill, hem endarrerit la data de preinscripció i hem millorat els procediments de comunicació amb els pares i les mares durant l’estada. En aquest sentit, aquest any també facilitarem el pagament, fraccionant-lo i fent preus adaptats a les necessitats de les famílies. La nostra voluntat és que cap infant o jove quedi fora del programa per motius econòmics.

Novetat! Més temps per decidir

Les preinscripcions s’endarrereixen fins al 29/03, per tal que les famílies tinguin més temps per decidir a quines estades volen inscriure’s.

Total Page Visits: 3115 - Today Page Visits: 1
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad