Estret i + info a: https://fundesplai.org/ca/inici-ca/33-noticies/1584-10e-aniversari-de-centre-esplai

El proper dijous 19 d’octubre, de 17h a 19h, Fundesplai celebrarà l’acte central del 10è aniversari de CENTRE ESPLAI (carrer Riu Anoia 42-54), la seu de l’entitat al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat.

L’acte inclourà diferents actuacions musicals, parlaments i acabarà amb la bufada d’espelmes d’un gran pastís i la possibilitat de fer una visita comentada a l’equipament. Està prevista la participació de diferents representants institucionals, veïnes i veïns del barri, d’entitats i, evidentment, de les persones que formen Fundesplai.

Un equipament al servei dels infants, els joves, les famílies i el Tercer Sector

Centre Esplai acull les oficines centrals de Fundesplai, un alberg, aules de formació i de natura, un auditori, un restaurant, una piscina, entre d’altres espais, i és un equipament al servei dels infants, els joves, les famílies i el Tercer Sector.

Aquest equipament es va inaugurar l’any 2007 i durant aquests 10 anys ha acollit milers de persones que han passat per les seves instal·lacions: infants i joves en estades de lleure o formatives, alumnes dels diferents cursos de formació, participants en jornades, trobades i congressos, alberguistes, treballadores i treballadors…

Dissenyat per l’arquitecte Carlos Ferrarter, Centre Esplai és un edifici referent en sostenibilitat, ja que incorpora multitud de mesures que permeten estalviar i optimitzar els consums d’aigua i electricitat, i en accessibilitat, com ho demostren les nombroses estades de grups i persones amb dificultats de mobilitat.

Si voleu participar en l’acte de celebració, ho podeu fer amb l’enllaç de sota.

CONFIRMACIONS A L’ACTE DELS 10 ANYS DE CENTRE ESPLAI

 

Estret i + info a: https://fundesplai.org/ca/inici-ca/33-noticies/1584-10e-aniversari-de-centre-esplai

Total Page Visits: 715 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad