Enllaç original: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/22519/15-joves-escoltes-i-desplais-porten-el-lleure-cap-a-grecia

 

Desenvoluparan un projecte educatiu amb infants que viuen al camp de refugiats de Skaramagas.

Del 2 al 22 d’agost, diferents joves que formen part del món de l’educació en el lleure  aportaran activitats, jocs, tallers i teatre al camp de refugiats de Skaramagas, prop d’Atenes, amb el projecte Lleure cap a Grècia. Els nois i noies són caps d’agrupaments de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya o d’esplais i majoritàriament són procedents de comarques gironines i de l’Alt maresme.

Seguint un dels lemes de la llei escolta: “Som germans de tothom i treballem per la pau”, el grup emprèn aquest viatge amb la voluntat de millorar, “en la mesura del possible”, la situació de les persones que viuen en aquests camps.

En un primer moment, el projecte s’havia de portar a terme al camp d’Idomeni, però després del desallotjament es desenvoluparà a Skaramagas, un camp situat a 15 quilòmetres d’Atenes on hi viuen 3.000 persones, de les quals prop d’un miler són infants.

El projecte s’estructura en tres setmanes: durant la primera hi haurà una presa de contacte entre voluntaris i infants, desenvolupant jocs i dinàmiques variades; a la segona s’ensenyarà a dinamitzar activitats; i en l’última els i les joves refugiades posaran en pràctica tot el que han après.

Més informació a: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/22519/15-joves-escoltes-i-desplais-porten-el-lleure-cap-a-grecia

Total Page Visits: 954 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad