+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24494/aquest-estiu-femcampamentsaquest-estiu-femcampaments

 

Encarem aquesta nova campanya d’estiu amb la infografia resum del Protocol 2021 i tres grans novetats: un espai web amb tota la informació necessària per a dur a terme les nostres activitats, una guia interpretativa del Dossier i un compte de Telegram on resoldre dubtes dels i les caps.

S’apropen les vacances i ja tenim la ment fixada en els campaments i activitats d’estiu. Les ganes i la il·lusió envaeixen aquests darrers caus de preparacions de dossier, revisió de tendes i material, llistes de la compra…  i és que no pot ser d’una altra manera perquè això és MEG i #FemCampaments!

Espai web

Enguany llancem el nou espai web ‘#FemCampaments’ que recull tota la informació que podeu necessitar per preparar els campaments i les activitats d’aquest estiu marcat també pel context de la pandèmia. En aquest espai trobareu la infografia del protocol 2021, el dossier i la nova guia interpretativa, un apartat per a la resolució de dubtes, un altre apartat amb breus sobre actualitat del protocol, altres recursos i una pàgina dedicada a les beques.

Protocol estiu 2021

#FemCampaments sí, però seguim en un context de pandèmia per Covid-19 i per això hem d’adaptar un any més els nostres campaments i activitats d’estiu a les mesures de prevenció i higiene per a evitar contagis. La Direcció General de Joventut ha actualitzat aquest 2021 el document de Criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per Covid-19, que ha de ser la guia per a dur a terme les nostres activitats.
Des de MEG hem treballat aquesta infografia adaptada a la nostra realitat per tal de facilitar la seva comprensió i la correcta aplicació en les nostres activitats. Esperem que us sigui útil.

Guia interpretativa del Dossier de campaments

Per tal de facilitar-vos la tasca d’omplir el Dossier de campaments, enguany hem elaborat una guia per a la seva interpretació. Camp per camp, la guia us ajudarà a comprendre el que el dossier demana i què hem de tenir en compte per a emplenar-lo. Aporta també les informacions sobre els criteris generals per a dur a terme activitats d’educació en el lleure en el context de pandèmia per la Covid-19, marcades per la Direcció General de Joventut i indispensable per a poder dur a terme les nostres activitats d’estiu.

Telegram per a resoldre dubtes

Aquest any posem a disposició dels i les caps un compte de Telegram per a consultar els dubtes relatius a la campanya d’estiu 2021. Us animem, caps, a fer-ne ús en primera instància per a resoldre els vostres dubtes, tot i que, com sempre, tindreu a la seva disposició la Secretaria Tècnica de la vostra demarcació per a ajudar-vos.

Beques 2021

MEG obre, com cada any, una nova convocatòria de beques que pretén garantir l’accés per part de tots els infants i joves a les activitats d’estiu que duen a terme els seus agrupaments. Els ajuts han d’anar destinats a aquelles famílies que no els sigui possible assumir les quotes. Podeu consultar tota la informació a la convocatòria.

 

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24494/aquest-estiu-femcampamentsaquest-estiu-femcampaments

 

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 1046 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad