+ info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24204/campamentsacasa

Caps, infants, joves, sabem que per a molts i moltes demà seria el primer dia d’uns campaments de Setmana Santa espectaculars.

Les circumstàncies no ens han deixat celebrar-los, però des de MEG hem decidit que no ens volem resignar, que volem ni que sigui viure l’experiència d’una espècie de #CAMPAMENTSaCASA, per això a partir de demà i fins dimecres que ve us proposarem una activitat diària típica de campaments per a viure des de casa.

Us hi animeu?
Prepareu-vos que comencen les consignes!

#aixòésMEG #EnsQuedemACasa #CAUaCASA #CAMPAMENTSaCASA

DISSABTE 4 D’ABRIL – DIA  – MUNTEM LA TENDA A CASA! 

Avui és el primer dia dels #CAMPAMENTSaCASA! I què és el primer que es fa quan s’arriba al terreny? Muntar la tenda! Si en teniu una a casa, perfecte. Si no en teniu, deixeu volar l’imaginació, i amb llençols, cadires, pals d’escombra, etc., i creeu-ne una!

Feu-ne fotos o vídeos i compartiu-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #CAMPAMENTSaCASA!

Gràcies al @elcaudesantboi per la seva col·laboració fent el vídeo! 

DIUMENGE 5 D’ABRIL – DIA  – DIA AL REVÉS! 

Sabeu que sempre hi ha un dia de campaments on el món (o els i les caps) s’han tornat bojos i està tot capgirat? Doncs avui, segon dia dels #CAMPAMENTSaCASA, és aquest dia!
.
Consigna!  Avui, dia al revés:
▪️ Soparem a l’hora d’esmorzar!
▪️ Berenarem a l’hora de dinar!
▪️ Dinarem a l’hora de berenar!
▪️ Esmorzarem a lhora de sopar!Sí, sí, ho heu llegit bé. Us hi animeu?

  Recordeu feu fotos o vídeos dels vostres àpats esbojarrats i compartiu-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #CAMPAMENTSaCASA!

Gràcies a la col·laboració de l’ @aeig.colldelessavines de Cervera amb el vídeo!
​​

DILLUNS 6 D’ABRIL – DIA  – JOC DE NIT I BIVAC AL MENJADOR!

Què són uns campaments sense jocs de nit? Res de res… Per això avui toca activitat nocturna. Prepareu els infants i joves per un vespre de joc de nit i bivac al menjador de casa! 

El joc que us proposem és ‘Plomar el pollastre
Què necessiteu? Un lot i pinces d’estendre a roba.
Com es juga? Us heu de col·locar al menjador a les fosques en rotllana amb una persona al mig. Una persona de la rotllana enfocarà amb el lot durant 3 segons a la persona del mig buscant un lloc on penjar-li la pinça. A continuació, amb el lot apagat, la persona intentarà enganxar-li sense que el del mig ho noti. Si ho nota, aquest cridarà ‘pinça’ i s’intercanviarà amb l’altra persona, si no ho ha notat, les persones de la rotllana segueixen intentant penjar-li més pinces. Podeu fer tantes rondes com vulgueu.

I un cop acabat, a fer bivac al menjador! Agafeu l’aïllant i el sac de dormir i instal·leu-vos al menjador, segurament no veureu el cel estrellat que trobaríem en mig de la muntanya, però recordarem l’aventura de dormir en sac i sense matalàs  Bona nit!

 Feu fotos o vídeos i compartiu-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #CAMPAMENTSaCASA!

Gràcies a l’@aeigelsvandals per la seva col·laboració fent el vídeo.

DIMARTS 7 D’ABRIL – DIA  – GRUP DE SERVEI DE CUINA!

Avui és el quart dia dels #CAMPAMENTSaCASA i ens toca grup de cuina! Què vol dir? Doncs que ens hem d’arromengar per cuinar avui com a mínim un àpat típic de campaments

Podeu fer el que vulgueu, però si no teniu idees, us proposem tres plats estrella de campaments: .
▪️ Puré de patates amb salsitxes o frankfurts (ben barrejat, una bona pasterada)! .
▪️ Sopa amb llom a la planxa (que sempre acabem menjant fred)! .
▪️ Macarrons amb tomàquet de pot i tonyina (res de “al dente”, ben passats)!

Demostreu els i les xefs i “pinxes” de campaments que dueu dins Els més petits i petites, cuineu sempre acompanyats! Bon profit! 

  Feu fotos o vídeos i compartiu-los a les xarxes socials amb l’etiqueta #CAMPAMENTSaCASA!.Gràcies a l’@aeigberenguerelgran per la seva col·laboració fent el vídeo!

DIMECRES 8 D’ABRIL – ÚLTIM DIA – VETLLA DE CANÇONS! 

Avui és l’últim dia dels #CAMPAMENTSaCASA  i com és tradició al cau, la última nit ens acomiadem cantant. Us proposem agafar el cançoner i ensenyar i animar a la família o companys i companyes de pis a cantar les cançons de cau. Si preferiu compartir-ho amb els amics i amigues de l’agrupament, podeu organitzar una vídeotrucada!

No teniu un cançoner a mà? Us enllacem una notícia de MEG que recull 10 recursos pel cançoner, esperem que us sigui útil. I a través de les stories d’Instagram d’avui us proposarem algunes cançons marca de la casa #aixòésMEG 😉 

  Recordeu fer fotos i vídeos i compartir-los a les xarxes amb l’etiqueta #CAMPAMENTSaCASA. Gràcies a l’@aeigpinyaderosa per la seva col·laboració fent el vídeo!

Moltes gràcies per haver-nos acompanyat durant aquests dies!

 

 

+ info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24204/campamentsacasa

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i retirarem l’article si fa falta.

 

 

Total Page Visits: 517 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad