+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24341/caus-sortides-i-reunions-en-temps-de-pandemiacaus-sortides-i-reunions-en-temps-de-pandemia

 

Engeguem aquest curs atípic amb noves indicacions per a garantir la seguretat en les nostres activitats del cau i prevenir la pandèmia.

D’acord amb els criteris marcats per la Direcció General de Joventut per a prevenir la pandèmia per COVID-19 en l’àmbit de les activitats d’educació en el lleure durant el curs 2020-2021, MEG ha elaborat aquest recurs que teniu a les mans per facilitar l’arrencada d’aquest curs especial i garantir unes activitats segures (i fins i tot protectores) davant la pandèmia.

El document s’estructura en tres apartats, on es contemplen tres tipologies d’activitat: caus, sortides i reunions. Per a dur a terme cadascuna d’elles haurem de respectar les mesures que s’hi especifiquen de grups, entrades i sortides, transport, etc.

Com sempre, amb la voluntat d’acompanyar-vos en la vostra tasca, esperem que us sigui útil!

#aixòésMEG #somdecau #FerDeCapÉsSerFeliç

El podeu descarregar aquí.


Tingueu present que aquest document pot canviar segons l’evolució del risc de rebrot de la pandèmia i que estem subjectes a qualsevol canvi que Salut o el PROCICAT ens puguin indicar.

 

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24341/caus-sortides-i-reunions-en-temps-de-pandemiacaus-sortides-i-reunions-en-temps-de-pandemia

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 1085 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad