Estret i + info a: http://www.escoltes.org/noticia/exit-de-participacio-la-45a-ago-descoltes-catalans

El passat cap de setmana, Escoltes Catalans vam celebrar la nostra 45a AGO a Alcarràs amb un èxit de participació. Més de 650 educadors i educadores d’arreu del país van debatre i decidir les noves línies d’actuació de l’Associació durant els dos dies d’assemblea i van aprovar la resolució “Mai més des de la clandestinitat. Compromís en defensa dels drets i llibertats de les catalanes”. Aquest document manifesta el compromís de l’escoltisme vers tot allò que passa a la societat, en defensa de la democràcia i la participació i en rebuig de la violència recentment viscuda a Catalunya.

La inauguració de l’assemblea va comptar amb les intervencions de la Directora General de Joventut de Catalunya, Marta Vilalta, i l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra. Per tancar la trobada el diumenge, Jordi Mir, Coordinador del Centre d’Estudis sobre Moviments Socials de la UPF, va encoratjar els joves a seguir treballant en l’educació per la transformació social i va valorar la importància del compromís polític i social que té Escoltes Catalans.

L’encarregat d’acollir aquesta AGO va ser l’AE Lo Mòtit d’Alcarràs, que amb l’ajuda d’antics caps i familiars van organitzar-se per rebre més de 650 persones i fer possible la realització de l’assemblea durant el cap de setmana. L’any vinent serà l’AE Pau Casals qui s’encarregarà de fer l’acollida a Cerdanyola.

Estret i + info a: http://www.escoltes.org/noticia/exit-de-participacio-la-45a-ago-descoltes-catalans

Total Page Visits: 684 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad