+ info i estret de: https://www.esplac.cat/inscripcions-obertes-formacio-sobre-inclusio-diversitat-funcional-lleure/

La federació Ecom ofereix a les monitores d’Esplac la formació “La diversitat, una oportunitat. La inclusió en el lleure”, amb l’objectiu de millorar l’atenció a la diversitat dels esplais!

Recordeu que l’any passat vau respondre l’enquesta sobre inclusió i diversitat? Doncs bé, una de les principals conclusions a les que va arribar tothom a l’Informe d’Inclusió i Diversitat és que ens falta molta formació! I, més específicament, en relació amb l’atenció a la diversitat funcional a l’esplai. És per això que una de les prioritats d’enguany serà la millora de la nostra formació.

En aquesta formació, millorarem els coneixements en matèria d’atenció a les persones amb discapacitat per tal de garantir la igualtat d’oportunitats i la no discriminació dels infants i joves amb discapacitat. Eliminarem estereotips i idees preconcebudes sobre l’atenció i la relació, i ens oferiran estratègies per la inclusió en el lleure, adaptació de les activitats i accessibilitat i disseny universal. Bàsicament, reflexionarem sobre temes com la inclusió, la diversitat,  els estereotips, els suports, els recursos…

Us podeu inscriure a través de l’Era. La formació és gratuïta i hi ha places limitades… Així que no trigueu!

Us animem a inscriure-us-hi (a través de l’Era) i ens posarem en contacte amb totes les persones interessades quan hi hagi data.

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en contactar amb la Coordinadora de Projectes del vostre Sector (CPS) o envieu un correu electrònic a penedesgarrafanoia@esplac.cat.

 

+ info i estret de: https://www.esplac.cat/inscripcions-obertes-formacio-sobre-inclusio-diversitat-funcional-lleure/

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i retirarem l’article si fa falta.

Total Page Visits: 610 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad