+info i estret de: https://www.esplac.cat/lloc-esplaiada-2022-participar-eleccio-tema/

 

 

La propera Esplaiada, la trobada general de tots els esplais d’Esplac, se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig de 2022. Es realitzarà a la comarca del Bages i reunirà infants, joves, monitors i monitores d’arreu de Catalunya.

L’Esplaiada és la trobada general de tots els esplais d’Esplac que inclou infants, joves, monitores i monitors. És un espai per escoltar i fer sentir la veu d’infants i joves sobre temes del seu interès, a través d’assemblees, jocs i activitats. Es duu a terme generalment cada tres anys.

L’última edició es va realitzar a Martorell els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018. En aquesta trobada, es va reivindicar una societat més inclusiva i uns esplais que siguin representatius de la diversitat que ens envolta. És per això que el lema de l’Esplaiada 2018 era “Obrim els ulls, obrim les portes!”

L’Esplaiada 2022 se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de maig del 2022 i ja tenim lloc! La població que acollirà l’Esplaiada serà Manresa, la ciutat del Bages que aglutina els esplais Gugu esplai, Minuatx i Vic-Remei.

Quin serà el tema de l’Esplaiada 2022?

Ara que ja tenim lloc, és el moment de votar el tema de l’Esplaiada i, per defugir de la perspectiva adultcentrista, és important que aquesta votació la feu amb els propis infants i joves, així seran elles i ells qui decideixin el tema definitiu. També podeu fer propostes de lemes per a la mateixa edició!

Teniu, doncs, un vot per a cada grup d’infants de l’esplai, i podeu votar fins el dia 31 de maig a través del següent formulari. Els temes a votar estan extrets de les activitats que vau fer alguns esplais del Dossier d’activitats per a l’anàlisi de la realitat dels infants i joves.

El procés participatiu que estem seguint en aquest moment és el següent, i el Grup de Treball d’Infància i Esplaiada està treballant per dissenyar el procés participatiu de setembre a maig. Si vols formar part del Grup de Treball, pots escriure un correu a organitzacio@esplac.cat o bé dir-ho a la

 

+info i estret de: https://www.esplac.cat/lloc-esplaiada-2022-participar-eleccio-tema/

 

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 456 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad