+ info a l’enllaç original http://www.esplac.cat/lolivera-rodona-guanya-el-concurs-de-cartells-els-esplais-fem-lestiu/

Els esplais interessats, ja podeu demanar els cartells i les quartilles amb les dades de les vostres activitats d’estiu.

El passat dilluns 15 de maig es tancava el període de presentació de cartells per al concurs anual de la campanya “Els esplais fem l’estiu”, que enguany n’era la quarta edició. Al concurs s’hi podien presentar esplais, grups d’infants o persones individuals i de totes les propostes rebudes se’n triava el cartell guanyador mitjançant una votació a través de l’EsplacNet, la intranet dels esplais. Aquest cartell serveix per fer difusió dels campaments, les colònies i les rutes dels esplais durant els períodes de vacances.

En l’edició d’enguany no ha calgut obrir votacions a través de l’EsplacNet perquè només hi havia un cartell que complís les bases del concurs. Així doncs, us presentem el cartell guanyador presentat pels monitors i les monitores de l’esplai L’Olivera Rodona.

 

+ info a l’enllaç original http://www.esplac.cat/lolivera-rodona-guanya-el-concurs-de-cartells-els-esplais-fem-lestiu/

Total Page Visits: 674 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad