+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24231/meg-anulla-els-campaments-destiu-que-no-tinguin-lloc-a-catalunya

Foto portada: Marc Pallissó (AEiG Montblanc)

 

Anul·lem tots els campaments que s’havien de fer aquest estiu fora de Catalunya d’acord amb les recomanacions de Salut i la DGJ. Les activitats es podran dur a terme a partir de l’1 de juliol, sempre que les fases de desescalada ho permetin.

El passat divendres 8 de maig es va reunir el Comissariat General de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya per abordar les activitats d’aquest estiu de l’entitat. Així doncs, es va acordar anul·lar tots els campaments d’estiu que s’havien de fer fora de Catalunya. Es considera que l’evolució de la pandèmia i les recomanacions de Salut i la Direcció General de Joventut ens porten a potenciar uns campaments de proximitat dins del territori i preferentment dins de la mateixa regió sanitària de l’agrupament.

En aquest sentit i per tal de complir i adaptar les activitats adequadament a la nova realitat, també es va acordar que les activitats es podran dur a terme a partir de l’1 de juliol, sempre que les fases de desescalada ho permetin.

A partir d’aquest moment i amb el marc de recomanacions aprovat l’entitat es bolca a tots els nivells a treballar per donar el màxim suport als caps per tal que aquest estiu sigui, malgrat la situació, un estiu diferent però màgic, on infants i joves tornin a omplir de somriures tot el territori català.

 

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24231/meg-anulla-els-campaments-destiu-que-no-tinguin-lloc-a-catalunya

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

 

Total Page Visits: 1136 - Today Page Visits: 4

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad