Saltar al contenido

Mercabarna i la Fundació Pere Tarrés posen en marxa el casal d’estiu ‘5 al dia’ per a nens amb risc d’exclusió social

Enllaç original: http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/home/la_fundacio/premsa/noticies/tallersmercabarna

Mercabarna+gran

Durant el mes de juliol, Mercabarna i la Fundació Pere Tarrés hanEl sinfants  posat en marxa com a prova pilot un casal d’estiu per a nens provinents de famílies amb pocs recursos econòmics o en risc d’exclusió social. Es tracta d’una prova pilot amb 300 nens que tindran l’oportunitat de realitzar tot un seguit d’activitats lúdiques per aprendre la importància d’una alimentació saludable, així com de conèixer el gran Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Barcelona i la multitud de productes que s’hi comercialitzen. Per realitzar aquest campus d’estiu, Mercabarna ha comptat amb la col·laboració de l’AGEM (Associació d’Empresaris de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província) i la Fundació Pere Tarrés, qui posa els monitors per dirigir l’activitat.

Viatge al món de les fruites i hortalisses

Els infants que hi participen provenen de centres socioeducatius que la Fundació Pere Tarrés adhereix i que durant tot l’any atenent a infants de famílies amb risc d’exclusió social.. En aquests centres, els infants acostumen a fer reforç escolar, dinàmiques de grup i activitats de lleure. La visita a Mercabarna els dóna l’oportunitat de sortir en autocar a conèixer el món de les fruites i les hortalisses d’un dels majors i més importants mercats centrals europeus.

Segons Josep Tejedo, director general de Mercabarna, “amb aquesta acció volem posar el nostre granet de sorra perquè nens de famílies amb pocs recursos econòmics passin un dia feliç practicant jocs i hàbits alimentaris saludables”.

Tallers de tast i d’elaboració de brotxetes

Mès informació a: http://www.peretarres.org/wps/wcm/connect/peretarres_ca/peretarres/home/la_fundacio/premsa/noticies/tallersmercabarna

Total Page Visits: 108 - Today Page Visits: 1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable Monitors de Lleure .
  • Finalidad Moderar los comentarios. Responder las consultas.
  • Legitimación Tu consentimiento.
  • Destinatarios 1and1.
  • Derechos Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional Puedes consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Pin It on Pinterest