Premis d’Educació en el Lleure

+ info al enllaç original: http://www.fundaciocarulla.cat/ca/premis-d-educacio-en-el-lleure/bases

 

 

 

 

BASES

13a edició

Des de la Fundació Carulla volem posar en valor la tasca educativa i transformadora de les entitats que treballen en temps de lleure i que eduquen, dia a dia, des de la proximitat, l’aprenentatge de competències, habilitats i valors, el contacte amb la natura i el treball des de la comunitat i els barris per afavorir el sentiment de pertinença.

L’edició d’enguany contempla NOVETATS importants:

 • incorporem premis per a projectes nous, idees que no s’han pogut desenvolupar i que són detectades com una necessitat/oportunitat per abordar des de l’entitat.
 • assessorament i suport en el desenvolupament de l’activitat per part de persones coneixedores del món del lleure i expertes en la temàtica que proposi el projecte

Els Premis d’Educació en el Lleure són convocats per la Fundació Carulla amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya.

NOU!
3 premis a nous projectes
Dotats amb 4.000 euros cadascun + acompanyament metodològic realitzats per experts

S’atorgaran a projectes nous d’educació en el lleure que afavoreixin el sentiment de pertinença i el coneixement del país des d’un punt de vista lingüístic, cultural, geogràfic i històric, i que integrin el servei a la comunitat i l’aprenentatge de competències, habilitats i valors.

Es valoraran els projectes que posin èmfasi en:

 • Projectes que col·laborin en la transformació social dels barris i els municipis
 • Estratègies per incloure col·lectius vulnerables en els projectes i les activitats
 • Projectes que plantegin un treball en xarxa amb la resta d’agents del territori

NOU!
La Fundació Carulla ajudarà al desenvolupament dels projectes amb un acompanyament metodològic per part d’un expert en la matèria en funció de la necessitat que es vulgui abordar. Es farà a través de 3 sessions de treball/formatives amb l’equip de monitors: una a l’inici, una en la fase de desenvolupament i una al tancament.

Premi a experiència Direcció General de Joventut
Dotat amb 4.000 euros

La Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya oferirà un premi a una experiència d’educació en el lleure que sigui feta per joves i/o adreçada a joves.

 

[,,,,,,]

 

+ info al enllaç original: http://www.fundaciocarulla.cat/ca/premis-d-educacio-en-el-lleure/bases

Total Page Visits: 1143 - Today Page Visits: 1

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

 • Responsable: Monitors de Lleure.
 • Finalidad:  Moderar los comentarios.
 • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
 • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Ionos que actúa como encargado de tratamiento.
 • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
 • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad