Realment conèixer que és i la seva cobertura és molt necessari, encara que a vegades no pugui ser tan efectiu (http://www.ara.cat/societat/mor-noia-15-anys-barranc-pirineu-aragones_0_1616238450.html)

Però com funciona?

El 112 es un servei internacional de emergències, 911 als EEUU, de 24 hores i 365 dies a l’any, que facilita la comunicació a les autoritats de salvament o seguretat en cas d’accident o emergència. El 112 funciona a TOTA EUROPA, sempre que hi hagi cobertura de GSM, encara que no sigui la teva companyia telefònica i encara que no tinguis la SIM al mòbil.

La missió del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya és contribuir a donar una resposta ràpida, senzilla, eficaç i coordinada a les peticions urgents d’assistència que faci qualsevol ciutadà o ciutadana en el territori de Catalunya en matèria d’atenció sanitària, d’emergències ambientals, d’extinció d’incendis i salvament i de seguretat ciutadana i, a més, fer una aportació decidida a la societat.

 

Aquí us deixem el mapa fer per la generalitat dels postes de 112 que hi ha pel territori en cas de “no Cobertura” GSM.

“El CAT112 posa a disposició dels ciutadans un mapa en què podeu consultar la ubicació dels pals senyalitzadors que indiquen zones de cobertura per poder trucar al telèfon 112 en cas d’emergència en zones on, en general, no n’hi ha. També podeu consultar els refugis de muntanya des dels quals es pot contactar amb els serveis d’emergència, ja sigui perquè disposen de cobertura, perquè hi ha un guarda (en temporada) amb telèfon satèl·lit o polsador d’emergència.*”

 

Mapa de Cobertura:  http://112.gencat.cat/es/que-fem/pals-de-cobertura/

 

Cercador de Cobertura: http://empresa.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/emo_telecomunicacions_i_si/emo_telecomunicacions/emo_destacats_canal_intern/emo_ict/emo_cobertura/emo_serveis_de_telecomunicacions/canals_interns/cercador_cobertura/

 

http://www.112.es

 

http://112.gencat.cat/ca

Total Page Visits: 1089 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad