+ info i estret de: https://esplai.fundesplai.org/noticies/agofedesplai-2021-2/

 

L’#AGOfedesplai ja és gairebé aquí!

El proper dissabte 27 de febrer se celebrarà, en modalitat virtual, la XXIV Jornada de la Federació Catalana de l’Esplai. Com bé sabeu, és el moment participatiu més important de l’any, on ens trobem de nou tots els equips dels esplais que formem part del projecte col·lectiu de la Federació, valorem les actuacions dutes a terme al llarg del darrer any i decidim quins seran els eixos i les actuacions de cara al 2021. Aquesta edició, malgrat la incertesa i els obstacles amb què ens hem trobat i ens trobem totes degut a la situació de pandèmia, seguirem realitzant les activitats amb la mateixa energia i motivació, esperant la mateixa participació i entusiasme de cada any, per tal de poder seguir aprenent, formant-nos i creixent juntes.

A l’inici de la jornada donarem la benvinguda a les noves entitats que a formaran part de la Federació, i celebrarem els aniversaris de les diferents entitats. Aquest any, a més, també celebrarem el 25è aniversari de Fedesplai. A les 11:30 h i després d’una breu pausa per a l’esmorzar virtual, realitzarem telemàticament la tradicional diada de tècniques amb un total de 10 activitats formatives a escollir emmarcades en l’àmbit tecnològic, creatiu, metodològic i encoratjat. Simultàniament, se celebrarà l’Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la Federació on es tractarà l’informe de gestió del curs 2020 i també el pla econòmic, a més d’aprovar les noves línies d’actuació d’aquest 2021.

Un cop acabades la Diada de tècniques i l’Assemblea, la cloenda es realitzarà dintre de cada sala virtual, a través d’un vídeo de clausura de la Jornada.

 

No oblideu fer-nos arribar les vostres inscripcions abans del 15 de febrer!

 

Us esperem a totes i tots amb molta il·lusió!

 

 

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 5869 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad