+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24237/campaments-i-activitats-escoltes-per-a-aquest-estiu-de-desconfinament-que-fem

 

MEG presenta un segon llibret d’eines per acompanyar els i les caps en la gestió de les afectacions que la crisi sanitària està tenint sobre les seves activitats escoltes. En aquest cas presenta eines per acompanyar el procés de reflexió i decisió sobre què fer aquest estiu amb els infants i joves.

L’entitat ha conegut recentment el marc normatiu que la Generalitat fixa per al desenvolupament d’activitats de lleure aquest estiu excepcional, l’estiu del desconfinament, entre les quals s’hi troben els campaments i activitats d’estiu.

La complexitat del treball d’adaptació de les activitats als criteris marcats ha fet sorgir molts dubtes i neguits a tots nivells. Serà viable adaptar-s’hi i poder dur a terme campaments? Minyons Escoltes i Guies aposta pel ‘sí’, assumint que seran diferents, i acceptant el repte de construir oportunitats de lleure a través del mètode escolta per a infants i joves aquest estiu, que més que mai necessiten socialitzar-se, emocionar-se, retrobar-se amb les amistats i amb la natura.

La decisió final, però, de si fer campaments o no o altres activitats alternatives és dels i les caps, i MEG vol acompanyar-los en aquest procés de debat i de presa de decisió que, sigui quina sigui, serà bona i serà útil, de ben segur.

Per aquest motiu ha elaborat aquest segon llibret ‘Campaments i activitats escoltes per a un estiu de desconfinament. Què fem?’ que posa sobre la taula els aspectes essencials a tenir en compte en el moment de decidir sobre aquest estiu.

#aixòésMEG #FerDeCapÉsSerFeliç
#somdecau #EnsEnSortirem

 

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24237/campaments-i-activitats-escoltes-per-a-aquest-estiu-de-desconfinament-que-fem

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 613 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad