Avui, 8 de gener, tots els esplais heu rebut un missatge electrònic amb el qual iniciarem el procés de participació col·lectiva

Tots i totes desitgem que l’Esplaiada 2018, que se celebrarà el cap de setmana 11-12-13 de maig, sigui la més participativa dels darrers anys. I és per això que en aquesta edició les monitores i monitors dels esplais ens involucrarem activament en la preparació de les activitats de la trobada.

Com que organitzar conjuntament un esdeveniment d’aquestes dimensions seria molt complicat, ens dividirem en “equips d’esplais” per elaborar els jocs i les dinàmiques del cap de setmana. D’aquesta manera, garantirem la participació activa de totes les monitores i monitors i, el que és més important, facilitarem que els infants tinguin veu en la preparació de les activitats. Amb tot, l’organització de l’Esplaiada serà cosa de totes, de manera que confiem en la motivació i la responsabilitat de totes les monitores i monitors d’Esplac per fer de l’Esplaiada 2018 una Esplaiada inoblidable!

Però…com ho farem?
A l’adreça electrònica que vau introduir com a contacte en la preinscripció de l’Esplaiada (i a la general de l’esplai) hi heu rebut un missatge en què us compartirem una carpeta de Drive amb el material següent:

  • Manual de preparació d’activitats.
  • Dossier de preparació d’activitats.
  • Fitxa de demanda de material.

A més a més del Manual de preparació d’activitats, podeu fer-vos una idea de com prepararem les activitats de l’Esplaiada 2018 amb aquest vídeo. I per a qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb el coordinador/a de projectes del vostre sector. Endavant!