Dossier de campaments, Fitxa d’activitats i normativa específica (especial estiu 2020)

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24250/dossier-de-campaments-fitxa-dactivitats-destiu-2020-i-normativa-especifica

 

D’acord amb els requisits que fixa la Direcció General de Joventut per a poder dur a terme activitats de lleure aquest estiu, hem actualitzat el dossier i la fitxa bàsica de MEG (sense que representi grans canvis). També hem fet un resum de les normatives específiques per a entendre millor i saber com aplicar les mesures fixades.

 

DOSSIER DE CAMPAMENTS I FITXES D’ACTIVITAT D’ESTIU 2020

El nou dossier per a campaments d’estiu 2020 i les fitxes bàsiques d’activitat no inclouen grans canvis de continguts sinó alguns canvis de forma, per tal de donar resposta a les informacions que requereix la DGJ. Aquelles branques o agrupaments que ja havien començat a omplir els documents, podran bolcar tota la feina feta sense problemes.

El primer que cal tenir en compte és què cal omplir en funció de l’activitat que fem. Els documents existents són:

1. Dossier (versió adaptada)
2. Fitxa de casals (versió adaptada de la Fitxa bàsica)
3. Compromís per a la realització d’una activitat de MEG en període de pandèmia (nou)

Quin document hem d’omplir?

El Dossier (Doc 1) i la Fitxa de casals (Doc 2) són adaptacions dels documents habituals de cada any però el concepte i els apartats són els mateixos. El Compromís per a la realització d’una activitat de MEG en període de pandèmia (Doc 3) és un nou document que caldrà que els agrupaments omplin per a aquelles activitats que no cal notificar a la DGJ.

Teniu tots els documents disponibles a l’Espai del cap.

NORMATIVES ESPECÍFIQUES

També, com sabeu, des de la Direcció General de Joventut s’han elaborat diversos protocols per a desenvolupar les activitats de lleure educatiu de manera segura aquest estiu, els quals diferencien la tipologia d’activitats entre: Campaments, rutes i camps de treball, Casals Colònies.

Des de MEG n’hem fet uns resums per tal de facilitar la seva comprensió i la correcta aplicació en les nostres activitats, que esperem que us siguin útils.

La qüestió inicial, però, segurament serà identificar en quina categoria entra l’activitat que hem dissenyat al cau per aquest estiu, aquella que hem pensat per adaptar-nos a les restriccions marcades per la pandèmia de la Covid-19.

Quina normativa hem de seguir?

 

(!) Tingueu en compte que si plantegeu alguna activitat mixta us haureu de cenyir i aplicar la normativa específica corresponent a cadascuna de les activitats.

Podeu consultar i descarregar-vos els documents aquí ( i a l’Espai del cap):

 CASALS  CAMPAMENTS      COLÒNIES     

 

 

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24250/dossier-de-campaments-fitxa-dactivitats-destiu-2020-i-normativa-especifica

 

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

 

Total Page Visits: 3281 - Today Page Visits: 2

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Monitors de Lleure.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Ionos que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad