+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24227/eines-per-acompanyar-durant-el-confinament-cauacasa

 

MEG presenta un llibret d’eines per acompanyar els i les caps en la planificació del #CAUaCASA durant el confinament. El llibret és un recopilatori de càpsules de recursos que l’entitat ja ha anat publicant per xarxes socials durant aquest període.

MEG agraeix els i les caps per la seva iniciativa, energia i creativitat en continuar de manera proactiva la tasca d’acompanyar els infants i joves de l’agrupament en el seu creixement, fins i tot en temps de confinament. La crisi sanitària de la Covid-19 va sorprendre a tothom i la seva resposta va ser exemplar. El #CAUaCASA va néixer del seu compromís amb l’educació i l’escoltisme i guiatge i MEG n’està plenament orgullosa i agraïda.
Com a entitat, Minyons Escoltes i Guies, no volia deixar d’acompanyar els i les caps dotant-los de recursos que poguessin facilitar aquesta tasca. Per aquest motiu va preparar les càpsules titulades ‘Eines per acompanyar durant el confinament. #CAUaCASA’ que ha anat compartint per xarxes socials i que ara recull en aquest llibret.
El llibret pretén ser, doncs, un recopilatori de recursos que poden guiar en les diferents fases de la planificació del #CAUaCASA, reflexionant sobre el perquè és important mantenir el contacte amb infants, joves i famílies, què es vol aconseguir i oferir amb l’activitat que proposem, quines eines podem fer servir, així com també reflexionant sobre l’àmbit de les cures, tan necessàries en situacions excepcionals com l’actual.
MEG seguirà acompanyant els i les caps en les afectacions que les properes fases d’aquesta crisi puguin tenir en la seva activitat, com per exemple la retrobada presencial del cau (sigui quan sigui) o les activitats de l’estiu.
Moltes gràcies de nou, caps, pel vostre ferm compromís i la vostra il·lusió en educar infants i joves perquè esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb deixar el món millor de com l’han trobat.
#aixòésMEG #somdecau
#EnsEnSortirem #TotAniràBé

 

+info i estret de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/24227/eines-per-acompanyar-durant-el-confinament-cauacasa

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 696 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad