Enllaç d’origen: http://xarxanet.org/social/noticies/el-casal-dels-infants-necessita-persones-voluntaries-durant-el-mes-dagost

ScreenHunter_781 Jul. 29 08.13

Amb la campanya #SócSomriure, l’entitat proposa donar la volta a les desigualtats i aconseguir que l’estiu sigui un moment de diversió i de somriure per a tots els infants i adolescents.

Arriba el mes l’agost i amb ell les vacances. Malauradament, El Casal dels Infants alerta que són moltes les famílies que es veuen obligades a quedar-se sense vacances o a utilitzar el seu temps buscant feina, mentre els més petits poden passar llargues jornades sense ocupar el temps lliure. Per aquest motiu, l’entitat necessita persones voluntàries per donar suport a les diferents activitats que realitza durant l’estiu.

Per una banda, el Casal dels Infants realitza diferents casals d’estiu amb infants i adolescents amb desavantatge social. Les persones voluntàries dels casals formaran part de l’equip d’educadors i la seva tasca serà donar suport en la realització de les activitats: excursions a la muntanya, piscina, platja, parcs d’aigua. etc. Les activitats es realitzen de dilluns a divendres de 9 a 17 h i, en concret, es necessita suport al Raval de Barcelona, a Badalona i a Santa Coloma de Gramenet. Per poder ser voluntari o voluntària del casal caldrà tenir una disponibilitat mínima de 5 dies (1 setmana de dilluns a divendres).

Per altra banda, el Casal també organitza estades de colònies de 5 a 7 dies amb els infants i adolescents. En aquest cas, els voluntaris donen suport en la dinamització de les activitats i en el treball educatiu amb els infants. Les persones voluntàries tenen tot inclòs en l’estada i, en funció del projecte, van a diferents zones de Catalunya amb autocar. Per poder anar de colònies és imprescindible fer una setmana de casal d’estiu per agafar el vincle amb els infants i conèixer l’equip de companys.

L’edat mínima per poder ser voluntari o voluntària és de 17 anys i no és necessària experiència prèvia. Tot i així, es valorarà la motivació pel treball educatiu d’infants i joves en risc d’exclusió social, tenir una actitud proactiva d’aprenentatge i saber treballar en equip.

Les persones interessades es poden posar en contacte amb el Casal dels Infants a través del correu voluntariat@casaldelsinfants.org o bé trucant al 933170013.

 

Enllaç d’origen: http://xarxanet.org/social/noticies/el-casal-dels-infants-necessita-persones-voluntaries-durant-el-mes-dagost

Total Page Visits: 514 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad