Les monitores i monitors del sector ens vam trobar el cap de setmana 3-4 de febrer per millorar la cohesió entre els esplais i afrontar l’any que obrim amb molta energia

El primer cap de setmana de febrer, unes 30 monitores dels esplais que formem el Sector Maresme ens vam reunir als locals de l’Esplai El Pas de Palafolls (Can Batlle) per gaudir d’una fantàstica trobada de monis!

Només arribar, vam fer un soparet de coneixença, ja que hi havia algunes cares noves, i tot seguit vam jugar a un Trivial per conèixer millor alguns òrgans d’Esplac. Un cop acabat el joc, vam donar pas a una nit ben acollidora, acompanyada de guitarres i bona música. Diumenge vam despertar-nos, vam esmorzar i vam anar al centre de Palafolls a jugar un apassionant partit de quidditch, en què va haver-hi molta esportivitat i també alguna relliscada al fang. Però som monis d’Esplac i res no ens atura a l’hora de passar una bona estona i gaudir de grans moments amb la resta de monis del sector. Per acabar, vam dinar i vam marxar cadascú cap al nostre raconet del Maresme per descansar després d’un intens cap de setmana!

Amb aquesta gran trobada ens hem apropat una mica més entre nosaltres i hem agafat forces de cara a les trobades d’infants i joves que ens esperen al març, amb tota la feina que comporten! Tot per seguir amb l’esperit lliure i tropical del Maresme!