+info i estret de: https://xarxanet.org/projectes/noticies/la-fundacio-pere-tarres-habilita-una-enquesta-identificar-les-necessitats-del

L'estudi pretén elaborar un mapa d’entitats de temps lliure educatiu d’àmbit estatal. Font: Arxiu Xarxanet
L’estudi pretén elaborar un mapa d’entitats de temps lliure educatiu d’àmbit estatal. Font: Arxiu Xarxanet

L’estudi ‘El temps lliure educatiu a Espanya: un impuls per a la promoció de la infància i la joventut’ també pretén construir un mapa estatal d’entitats que treballen en aquest àmbit.

La Fundació Pere Tarrés, a través de la Federació d’Entitats Cristianes de Temps Lliure DIDANIA, i amb la col·laboració de la Fundación Promesa, posa en marxa un estudi per identificar les activitats de temps lliure educatiu a Espanya, conèixer les afectacions que ha provocat la pandèmia de la Covid-19 al sector i detectar les noves necessitats de la infància derivades de la crisi social i sanitària.

L’estudi ‘El temps lliure educatiu a Espanya: un impuls per a la promoció de la infància i la joventut’ es basa en un qüestionari i pretén elaborar un mapa d’entitats de temps lliure educatiu d’àmbit estatal.

Es considera activitat de temps lliure aquelles iniciatives i activitats que es desenvolupen durant el temps lliure de la infància i la joventut amb una intencionalitat pedagògica no lligada al currículum escolar, a l’àmbit familiar i a la formació reglada, i organitzades per moviments educatius i associacions del tercer sector, amb una alta presència de persones voluntàries, monitoratge i persones coordinadores identificades com a educadors/es en el lleure.

L’enquesta consta de tres blocs. Un primer sobre l’entitat, un altre focalitzat en les activitats que es desenvolupen i un tercer relatiu a l’impacte de la Covid-19. Les dades recollides, de manera confidencial, serviran per elaborar la primera mostra d’entitats de Temps Lliure Educatiu a Espanya.

Com puc participar en l’enquesta?

Aquelles entitats no lucratives de l’àmbit del Temps Lliure educatiu que estiguin interessades a participar de l’estudi, ho poden fer omplint el següent qüestionari.

Per a més informació o dubtes, es pot escriure un correu electrònic.

 

 

+info i estret de: https://xarxanet.org/projectes/noticies/la-fundacio-pere-tarres-habilita-una-enquesta-identificar-les-necessitats-del

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i fins i tot si calgués, retiraríem l’article.

Total Page Visits: 361 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad