El Grup de Treball del projecte d’educació emocional hem creat un nou concurs de dinàmiques d’educació emocional.

El concurs consta de dues categories: dinàmiques per treballar l’educació emocional amb els infants i dinàmiques dirigides a monis. Entre totes les dinàmiques que rebem, se’n triaran les dues millors; una dirigida a infants i l’altra dirigida a monis. Cada dinàmica guanyadora s’endurà de premi un conte per treballar les emocions amb els infants de l’esplai. El conte serà seleccionat de la maleta de contes d’educació emocional d’Esplac.

La data límit per presentar dinàmiques és del dilluns 19 al divendres 30 de Juny a les 23:59h. Es poden presentar dinàmiques de forma il·limitada. Per fer-ho s’ha d’omplir aquesta fitxa d’activitat i enviar-la a esplac@esplac.cat. L’elecció de les dinàmiques guanyadores la farà el Grup de Treball, sense saber a qui correspon cada treball. Així doncs, les dinàmiques hauran d’estar firmades amb un pseudònim a la fitxa. Al correu electrònic s’hi haurà de fer constar les dades personals de la persona participant. Es pot participar al concurs tant individualment com en grup.

Adjuntem les bases del concurs per que pogueu disposar de tota la informació corresponent i necessària. És molt important que us les llegiu bé abans de participar.

Totes les dinàmiques que es rebin formaran part dels dos reculls de dinàmiques d’educació emocional que el grup de treball està creant. Un dels reculls anirà adreçat a treballar les emocions amb els infants, i l’altre a treballar-ho amb els equips de monis.

Esperem que sigui del vostre interès i us motivem a participar!