+ info a l’enllaç original: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/23035/tenim-molta-sort-de-ser-de-cau

 

Jamborinada

No us perdeu el vídeo d’agraïment a les persones que van fer realitat la Jamborinada i als i les caps que fan possible l’escoltisme i guiatge! Amb imatges de la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya, celebrada els dies 29 i 30 d’abril de 2017 a Tàrrega.

Tenim molta sort de ser de cau. Quan anem d’excursió a la muntanya. Quan dormim sota el cel estrellat. Quan fem un raid a la natura. Quan ens organitzem per fer un projecte. Quan descobrim i participem del nostre barri o del nostre poble. Quan anem de campaments… Al cau compartim moltes experiències. I junts, aprenem i ens ho passem bé deixant el món millor de com l’hem trobat.

Quan siguem més grans i deixem el cau, potser després de fer de caps, mirarem enrere i recordarem tot allò que hem viscut a l’escoltisme. Les persones amb qui hem compartit l’experiència i tot allò que hem après i que ens acompanyarà per sempre.

Gràcies als caps que feu possible aquesta gran aventura que és l’escoltisme. Gràcies per la tasca educativa i voluntària que dueu a terme des dels agrupaments dissabte rere dissabte. Gràcies pel vostre compromís i pel temps que dediqueu a créixer amb nosaltres.

I també gràcies a la il·lusió i a la implicació de totes les persones que han fet realitat la Jamborinada! Ha estat una vivència impressionant i sabem que tenim també molta sort d’haver pogut viure la trobada d’escoltes i guies més gran que s’ha fet mai a Catalunya.

Hem tornat al cau, a fer el que sempre hem fet. Però ara som més conscients que no estem sols, sinó que som molts i que tenim un gran potencial per transformar la societat. I que som la força per moure el món!

Sempre a punt!

 

+ info a l’enllaç original: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/23035/tenim-molta-sort-de-ser-de-cau

 

Total Page Visits: 1158 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad