+ info i estrect de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23654/oberta-la-convocatoria-de-financament-intern-de-meg-2019

AEiG Arrels de Manlleu

Ja es poden presentar projectes extraordinaris i projectes internacionals a la convocatòria que restarà oberta fins el 27 de gener de 2019 per als projectes extraordinaris i per als internacionals per a caps, i fins el 3 de març per a la resta de projectes internacionals.
Un any més, MEG obre la convocatòria de finançament obert que consta de dues línies: projectes extraordinaris i projectes internacionals. L’assignació econòmica de cada projecte es decidirà en funció d’uns criteris generals comuns i d’altres específics per a cada línia.

Línia per a projectes extraordinaris

S’hi pot presentar qualsevol projecte extraordinari que feu al cau sobre qualsevol temàtica, malgrat que es prioritzaran les temàtiques següents:

  • Foment del voluntariat
  • Interès social
  • Educació per la salut
  • Treball pel coneixement i la cura del medi natural

Data límit per presentar el projecte: 27 de gener de 2019
Data límit de justificació: un mes després de finalitzar el projecte
Import a repartir: 20.000€
Import màxim a finançar per projecte: 3.000€ (sempre que no superi el 50% del pressupost del projecte).

Línia per a projectes internacionals

Són projectes objectes de subvenció:

  • Projectes de Fraternitat Universal: activitat pedagògica que involucri escoltes i guies de fora de l’àmbit territorial de MEG ja sigui sent el grup acollit o acollidor.
  • Projectes d’Educació per al Desenvolupament: D’acord amb ModeldEducacióperal Desenvolupament deMEG, projectes transformadors amb una entitat (partner) que garanteixi que l’acció que es durà a terme tindrà un impacte controlat i de qualitat

Data límit per presentar el projecte: 3 de març de 2019 (si el projecte està realitzat únicament per caps el termini és el 27 de gener de 2019)
Data límit de justificació: un mes després de finalitzar el projecte
Import a repartir: 15.000€
Import màxim a finançar per projecte: 40% del pressupost

Podeu trobar les bases completes de la convocatòria al document Convocatòria interna de Finançament a la secció de Documents Generals de Finançament de l’Espai del cap (per entrar-hi cal introduir usuari i contrasenya).
  Cal tenir en compte que els diners que es rebin d’aquesta convocatòria per qualsevol de les dues línies de projectes s’hauran de destinar a les accions del projecte que es facin entre les dates 1 de gener i 15 d’octubre de 2019. Per poder presentar un projecte i per rebre l’import dels diferents pagaments és imprescindible tenir al dia el ComptaCau.
La documentació cal enviar-la a financament@escoltesiguies.cat

+ info i estrect de: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23654/oberta-la-convocatoria-de-financament-intern-de-meg-2019

Total Page Visits: 894 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad