+ info i estret de: https://www.esplac.cat/trobada-monitores-monitors-sector-girona-llagostera/

El cap de setmana del 10 i 11 de novembre es va celebrar la trobada de monitores i monitors del Sector Girona a Llagostera, on hi van participar unes 20 persones.

El dissabte al matí es van fer dues formacions: Saps debatre? i gestió del bulling, i a la tarda la formació d’educació en la sexualitat, van ser tres formacions molt interessants i enriquidores! A la nit vam fer macarronada totes juntes i vam acabar de fer cohesió mentre s’organitzaven jocs molt divertits. Rient, pensant i reflexionant vam descobrir que on hi ha cafè no hi ha te! Així ens van anar passant les hores fins que vam anar a dormir perquè diumenge ens esperava un matí intens.

Diumenge ens vam organitzar per comis i vam començar a plantejar i gestionar la trobada d’infants del sector, on van sortir unes idees molt xules! Experiències, pensaments, rialles, reflexions, formacions… ens ho enduem tot dins la nostra motxilla de vida!

+ info i estret de: https://www.esplac.cat/trobada-monitores-monitors-sector-girona-llagostera/

Total Page Visits: 816 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad