La revista digital d’Esplais Catalans engega un nou curs amb la motivació de sempre i amb ganes d’acollir més participació

“A l’esplai ens organitzem, juguem, riem, transformem…. Vivint un munt d’experiències i aprenentatges que ens fan créixer i que ens marquen per sempre. A Som Esplai volem captar un trosset d’aquestes vivències per compartir-les amb tothom. I no només això, sinó que també volem mirar cap enfora, convidar persones externes a l’entitat a participar en el projecte, per aprendre d’elles i perquè ens ajudin a connectar l’esplai amb la societat.”

Amb aquestes paraules descriu d’entrada Som Esplai la raó de la seva activitat. La revista digital d’Esplais Catalans pretén oferir un espai de reflexió i entreteniment per a aquells que formem part del món dels esplais i per a aquells que, encara que no en formin part, coincideixen en l’interès per temàtiques com l’educació, l’internacionalisme, l’associació, el voluntaruat, la laïcitat, la transformació social, els drets humans o l’amistat.

Som Esplai compta amb un consell de redacció, un grup de treball constituït per monitors i monitores d’esplai, socis i sòcies d’Esplac… Aquest equip, que es reuneix un cop al mes, és l’encarregat que la revista rutlli i està obert a tothom. Així doncs, si vols participar-hi de manera puntual o constant, escrivint un reportatge, fent fotografies o proposant idees, envia un missatge a comunicacio@esplac.cat. Tots som esplai!

A continuació us deixem un vídeo explicatiu de l’activitat de Som Esplai que vam elaborar fa uns mesos, el desembre del 2016:

 

I per entendre-ho millor en la pràctica, aquí teniu l’entrada dels 10 articles més llegits del curs 2016-17: