+info i estret de: https://www.decolonies.com/coronavirus-i-colonies

 

La crisi sanitària a causa del COVID ha fet que les instal·lacions juvenils, a banda de moltíssimes altres activitats, tanquin, almenys temporalment, les seves portes.
La central de reserves de Decolònies manté les seves portes obertes, mantenint total responsabilitat amb el moment actual i treballant totes des de casa.
Per tant, us atendrem com sempre per els mitjans de comunicació habituals tot i que el nostre horari d’atenció pot veure’s afectat, intentem minimitzar el màxim les molèsties que pugui ocasionar.

Per altre banda, ens sumem al comunicat conjunt de les entitats i empreses que gestionem instal·lacions juvenils (cases de colònies, albergs i terrenys d’acampada) davant el cessament de la nostra activitat a causa de la crisi sanitària.

Ens veiem aviat, tornem de colònies.

 

+info i estret de: https://www.decolonies.com/coronavirus-i-colonies

______________

Important. Monitorsdelleure informa:

Aquesta informació no ha sigut creada per @monitordelleure. Si vols aquesta informació al seu temps i directament de la font oficial, hauries d’anar a l’enllaç de sobre i apuntar-te a la seva llista de distribució. No et penediràs.

Aquí només volem fer un ressò de les notícies del lleure que publiquem nosaltres i articles d’accés públic d’altres empreses del lleure o mitjans de comunicació que en parlin. Volem ser respectuosos, per això si incomplim cap dret, demanem disculpes, i retirarem l’article si fa falta.

Total Page Visits: 1047 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad