+ info a l’enllaç original: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23091/tot-allo-que-necessitem-per-comencar-aquest-curs-al-cau

 

AEiG Vista Alegre

Iniciem un nou curs i us recordem on podeu trobar tots els documents que necessiteu per engegar els motors del cau i altres recursos.

1. Autoritzacions i documents per inscriure’s a l’agrupament. A l’Espai del cap  (apartat “Per afiliar-se”, dins de Gestió Administrativa), els i les caps podeu trobar aquests documents per a la inscripció d’infants i joves i caps:

2. Cartells per buscar caps, nens i nenes que s’apuntin a l’agrupament.

3. Material de difusió per explicar què fem al cau i què és l’escoltisme i el guiatge.

  • Joc de l’escoltisme i el guiatge: una eina senzilla i efectiva per explicar la nostra manera d’educar. Si al cau no us en queden, demaneu-ne a la demarcació.
  • “Què és MEG?”, en menys d’un minut: aquest vídeo explica de manera clara i breu qui som i per què treballem als agrupaments, demarcacions i equips generals de MEG.
  • www.vinealcau.cat: El portal amb la informació per a nens i nenes, joves i famílies que volen saber més sobre què fem al cau i trobar l’agrupament més proper.

4. Recursos per començar el curs impregnat d’esperit escolta:

  • Ja has demanat la teva llibreta #somdecau? Afanya’t que només queden dos dies per fer la comanda (fins el 3 de setembre)!
  • Els pòsters centrals de la revista El Correu per a penjar a la paret, forrar la carpeta, etc.
  • Fons d’escriptori #momentsdecau: què millor que una foto bonica i una frase inspiradora per personalitzar l’ordinador, la tauleta o el mòbil? N’hi ha quatre models diferents.
  • Segueix-nos a les xarxes socials: recorda que al Facebook i al Twitter de MEG podràs estar al dia de tota l’actualitat de l’escoltisme i el guiatge!

5. Fer fulards, comprar material escolta i preparar sortides i campaments… amb els serveis de MEG:

  • Si necessiteu fulards per començar el curs, o bé camises, ensenyes, tendes o qualsevol altre tipus de material d’escoltisme i muntanya, contacteu amb Brownsea, la botiga de MEG. Fan un 10% de descompte a agrupaments de MEG (però la botiga està oberta a tothom) i promouen l’economia social, els proveïdors locals i la sostenibilitat.
  • Si esteu preparant una sortida de caps d’inici de curs, l’excursió del pas de branca, una sortida amb la unitat… penseu en els Centres Escoltes. Són 3 cases amb bones instal·lacions, situades en espais naturals fantàstics i que funcionen amb el “xip” escolta i guia.
  • Si busqueu un terreny d’acampada, a Campaments i Més no només us en faciliten més de 100 -des dels menys equipats fins a alguns que tenen cuina i sales per fer-hi activitats- sinó que us ajudaran en les gestions necessàries per organitzar la vostra acampada.

Que tingueu un bon inici de curs!

 

+ info a l’enllaç original: https://www.escoltesiguies.cat/noticia/23091/tot-allo-que-necessitem-per-comencar-aquest-curs-al-cau

Total Page Visits: 507 - Today Page Visits: 1

Pin It on Pinterest

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver
Privacidad